KBO-PCOB Magazine

Dit is het landelijke magazine van KBO-PCOB. Het komt 10x per jaar uit. Bent u geen lid dan kunt u zich toch abonneren op het magazine van KBO-PCOB en genieten van mooie interviews, aangrijpende verhalen, stevige dossiers en handige informatie.
U kunt zich hier abonneren  op KBO-PCOB Magazine.
U vindt hier artikelen uit de afgelopen edities van KBO-PCOB Magazine

KBO-PCOB.nu  de landelijke nieuwsbrief

Deze is bestemd voor leden en niet leden. Hiermee houden de verenigingen u op de hoogte  of onze visie op thema’s die ouderen raken. Ook verwijzen de verenigingen u naar artikelen uit ons online magazine of uitkomsten van onderzoeken. ‘KBO-PCOB.nu’ verschijnt in de regel tweewekelijks.
U kunt zich hier aanmelden voor deze nieuwsbrief.

KBO-PCOB verenigingsnieuws

Dit is de digitale nieuwsbrief waarmee u als lid van KBO en PCOB op de hoogte blijft van alles wat er speelt binnen de vereniging. In KBO-PCOB Verenigingsnieuws leest u over boeiende activiteiten en leerzame trainingen, krijgt u handvatten om zelf praktisch aan de slag te gaan en vindt u aantrekkelijke ledenvoordelen. KBO-PCOB Verenigingsnieuws verschijnt 10 maal per kalenderjaar.
U kunt zich hier inschrijven voor deze nieuwsbrief.