Ledenservice

Projectteam Belastingservice KBO-PCOB Zeeland.

Hulp bij belastingaangifte (HUBA)

Voor leden van KBO-PCOB is er de mogelijkheid om hulp te krijgen bij het doen van aangifte Inkomstenbelasting en het aanvragen van Toeslagen. Aangifte doen voor de Inkomstenbelasting wordt nagenoeg door iedereen gedaan met hulp van een computer of tablet. Veel leden beschikken niet  om over een computer of zien geen kans daarmee de aangifte te doen, een Toeslag aan te vragen of digitaal te communiceren met de overheid.  Wie het zelf niet kan adviseren wij sterk om een beroep te doen op een invuller via de Projectgroep, die kan een geschoolde vrijwilliger inschakelen. Het is jammer dat men schrik heeft om er aan te beginnen om aangifte te doen (rompslomp). Helaas blijkt geregeld dat, vooral bij lage inkomens, er belasting kan worden teruggekregen. Lees er hier meer over.

Ledenpas

Voor leden van KBO Hulst is er de KBO-PCOB ledenvoordeelpas. Daarmee krijgt u aantrekkelijke kortingen op tal van producten en diensten. KBO-PCOB werkt hiervoor samen met diverse landelijke partijen, waaronder zorgverzekeraar Zilveren Kruis en CZ, maaltijdleverancier Apetito en het KBO-PCOB Energiecollectief.

Op zoek naar voordelige artikelen voor uit en thuis? Ga dan naar www.kbo-pcob-voordeel.nl Hier vindt u een breed assortiment aan praktische artikelen. Van artikelen voor persoonlijke verzorging en hulp in de huishouding tot artikelen voor meer mobiliteit, training en therapie. Van slaap- en toiletartikelen tot boeken, cd’s en dvd’s, maar ook korting op uw zorg- of schadeverkering(en) of een heerlijke maaltijdservice.

Service- / juristentelefoon

U kunt de Service-, Juristen- en Pensioentelefoon bellen met vragen op het gebied van wonen, Het telefoonteam staat u persoonlijk te woord en helpt u graag.

Maandag t/m donderdag 10.00 – 13.00 uur Servicetelefoon
Woensdag 13.00 – 15.00 uur Pensioentelefoon
Donderdag 13.00 – 15.00 uur Juristentelefoon

Stelt u uw vraag liever schriftelijk of via de e-mail?
Telefoonnummer 030-3400655. Naar dit nummer belt u tegen het reguliere tarief.

Uw vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, gezondheid, juridische- en  sociaaleconomische zaken kunt u ook opsturen:

KBO-PCOB
Ringwade 67
3439 LH  Nieuwegein
E-mail: info@kbo-pcob.nl

Vergeet niet om uw naam, adres, telefoonnummer en uw lidmaatschapsnummer te vermelden als u ons schrijft, mailt of belt. Wij kunnen dan desgewenst zo snel mogelijk contact met u opnemen.